Ärripurrit

sunnuntaina, syyskuuta 16, 2007

Voihan kettu!

Eilen Ruuti osallistui rotuyhdistyksen luolapäivään Vihdissä. Kyseessä oli Ruutin ensitreffit ketun kanssa... vaikka tavallaan Ruuti osallistuikin luolapäivään jo toista kertaa. Viime vuonnahan Nasu-äiti kävi testattavana samaisessa paikassa ollessaan kolmatta viikkoa tiineenä, Ruuti & sisarukset masussaan.
Ruuti oli vielä hieman alaikäinen osallistumaan luolapäivään (ikää 11 kk). Se on kuitenkin reipas ja elämää nähnyt koiranalku, joten arvelin ettei se tästä pilalle mene.
Ikäänsä nähden tutustuminen sujuikin Ruutilta ihan lupaavasti. Kettu kiinnosti sitä kovasti. Karvat pystyssä se murisi häkissä olevalle oudolle elikolle ja kauempaa uskalsi vähän räkyttääkin. Pennulla ei rohkeus kuitenkaan vielä riitä siihen, että olisi kunnon haukkua lähietäisyydeltä nähty.

Kouluttajan kommentit oli ihan positiivisia ja Ruuti toivotettiin tervetulleeksi uudelleen, kun ikää ja itsevarmuutta on karttunut hieman lisää.
Kokemus oli taas todella innostava, eli eiköhän tässä tule vihdoin Nasunkin kanssa lähdettyä luolille treenaamaan... Se teki viime vuonna tutustumisessa koko cairniporukan parhaat haukut, joten onhan se kokeiltava minne asti rahkeet riittää.


(luolakuvat: Tiina M.)