Ärripurrit

sunnuntaina, tammikuuta 13, 2008

Hirmuinen retki metsään

Marraskuun ehtoopuolella tavattiin lauman osa-aikajäsen Hirmu & hihnanjatke Henna. Porukalla lähdettiin metsään riekkumaan ja sosiaalistamaan karvalasta. Muumikin jaksoi vielä lenkkeillä ison vatsansa kanssa. Tosin tämä olikin sen viimeinen pitkä lenkki ennen vauvalomaa.



Hirmu on reipas cairninalku ja sopii meidän porukkaan kuin nenä päähän. Ruutilla & Hirmulla synkkaa erityisesti ja niillä on ihan omat nuoriso-osaston kuviot. Hirmu seuraa Ruutia kaikkialle ja suhtautuu "isosiskoon" suorastaan palvoen.



Jossain vaiheessa kauhukaksikko aiheutti omistajilleen lieviä rytmihäiriöitä livahtamalla luvatta heikoille jäille. Rannassa oli sulia aukkoja, mutta se ei nuoriso-osaston menoa hidastanut... Huh. Onneksi Ruuti tulee kutsusta luo aina, nopeasti ja suorinta tietä (mitään muuta sille ei sitten olekaan opetettu). Tästä luistelunäytöksestä selvittiin sis pelkällä säikähdyksellä.
Muumi toimi retkellä järjestysmiehenä ja palautti nuorisoa ruotuun, kun riekkuminen alkoi mennä överiksi.Se oli Hirmusta ihan höhlää!
Onneksi aina voi keksiä jotain ihan muuta!