Ärripurrit

perjantaina, toukokuuta 30, 2008

...siitä se sitten lähti...

Eilen oltiin luolatreeneissä Ristiinassa Nasun kanssa. Treeniseurana tuttuun tapaan Jutta & Maisa. Ruuti ei päässyt treenaamaan, koska lopettelee juoksujaan kotona. Lelu otettiin turistina mukaan ihmettelemään maailman menoa.
Oltiinkin ekaa kertaa yleisissä treeneissä ja tuttujen parsonkavereiden lisäksi paikalla oli foxeja ja mäykkyjä. Ihan mielenkiintoista nähdä vaihteeksi erirotuisia kavereitakin.
Nasun & Maisan treenit meni ihan putkeen - kirjaimellisesti. Ekaa kertaa kumpikin liikkui luolastossa puolikkaan kierroksen ahdinkoineen päivineen. Loppuun otettiin kunnon haukut reikäpellin läpi, nenät ketun kanssa vastakkain ja kannettiin tästä tilanteesta suoraan pois, jotta himo jäi päälle. Maisan haukku on vielä vähän lerppua, mutta se onkin lapsi vielä. Nasun haukussa ihan perkeleellistä painostusta hyvällä asenteella. Valtavan onnistuneet treenit siis.

Molemmat koirat on edistyneet taas harppauksella, joten treenejä jatketaan edelleen... Oltiin kyllä erittäin tyytyväisiä näihin otuksiin, pistävää hajua lukuunottamatta =) Erikoisnäyttely on parin päivän päästä, joten pestäkään ei koiria voinut... Ihan mahtavaa käydä nukkumaan ketun pissalle haiseva turjake kainalossa =) =)
Kuva Nasusta on menneen talven lumia, mutta olemus on siinä niin metsän Kuningattaren, että sopii tähän yhteyteen vaikka kesäkelit jo onkin.