Ärripurrit

sunnuntaina, maaliskuuta 01, 2009

Talvilomaretki

Lauantaina pääsin talvilomaretkelle pääkaupunkiseudulle, kun äitini lupautui pentulaatikon vahdiksi (kiitos äidille!).
Ensimmäiseksi suunnistin Helsinkiin tapaamaan Muumia & uusioperhettään. Muumihan muutti elokuussa Tuulan hoiviin, eikä sen jälkeen olla nähty...
Helsingistä löytyi iloinen pikkumuumi, joka otti ex-maminsa riemukkaasti vastaan. Se tervehti kuin olisin tullut töistä kotiin, istua kökötti sylissäni tyytyväisenä ja kiusoitteli kuten ennenkin. Ei tarvinut epäillä, tunsiko Muumi vielä =)


Iloinen ja onnellinen pikkukoira vauhdissa.

Muumi & ikäneito Poppis (vasemmalla) on mainio pari ja Muumi selvästi nauttii elämästään uudessa kodissa. Myös Poppikselle seuraneidin läsnäolo on tehnyt hyvää.

Seuraavaksi huristelin Espooseen tapaamaan Tiinaa & borderiherra Heppua.
En ollut Heppuakaan nähnyt pitkään aikaan ja yllätyin ihan, miten vetreän oloinen koiravanhus se onkaan. Heppulilla on ikää jo kunnioitettavat 13.5 vuotta.
Vanha herra oli olemukseltaan monta vuotta nuorempi ja Tiina on pitänyt sen kauniissa kunnossa. Valitettavasti muuten tervettä vanhusta vaivaa ienkasvain, jota on operoitu, mutta jolle ei enää voi tehdä mitään. Toistaiseksi kasvain ei Hepun menoa tai ruokailuhetkiä haittaa ja se saa viettää eläkepäiviään niin kauan kuin voi hyvin. Suruksemme on kuitenkin todettava, että koiraherralla taitaa olla päiviä jäljellä enää hyvin rajallisesti.

Toistaiseksi Heppu voi kuitenkin mainiosti ja kasvain on ainoastaan kauneusvirhe muotovalion kauniissa nassussa.

Päivän päätteeksi tein vielä pikavisiitin Koirasen huusholliin ja kävin morjenstamassa cairnipoitsuja & isäntäväkeään. Oli jo pimeä, joten Mossesta & Pösöstä jäi kuvat ottamatta. Pösö oli edelleen oma tohelo itsensä... ja autuaan tietämätön, että taitaa olla tulossa isäksi neljännen kerran.... =)

Kiitokset Tuulalle, Tiinalle & Koirasille vieraanvaraisuudesta ja ihanasta lomapäivästä. Olipa mukava tavata pitkästä aikaa teitä kaikkia!

1 Comments:

  • At 6:25 ap., Blogger raparperit said…

    Voi Muumi ja Heppu!
    Kaikkia rakkaita muistoja tulee tippa silmässä mieleen kun noita muruja kattelee ...

     

Lähetä kommentti

<< Home