Ärripurrit

sunnuntaina, toukokuuta 03, 2009

Hollolan pentunäytelmät

Nordcairn's Cotton Eyed Joe

Hollolan Kukonkoivussa järjestettiin tänään pentunäyttely, jonne McPippanilan Tiinakin saapui kaukaa Maskusta tanskantuliaisemme kanssa. Ihan turha ei ollut Tiinan & Legon retki Hullulaan, sillä kotiinviemisinä oli lisää palkintokaapin täytettä ja hienot arvostelut.
Lego oli ainoa urospentu, mutta esiintyi varsin mallikkaasti ja miellytti tuomarin silmää kovasti.
Alla Legon arvostelut, tuomarina Juha Palosaari:

"Hyvin miellyttävä, terhakka pakkaus. Erinomainen pää, korvat & ilme. Kaunis kaula, ylälinja & häntä. Eriomainen runko, luusto & kulmaukset. Vapaat, maatavoittavat liikkeet. Upea turkki. Esiintyy kuin vanha konkari."

PEK1 KP VSP-PENTU


Lego on melkoisen aktiivinen ja tohelo tapaus, kuten kunnon cairnilapsen tulee ollakin. Se ehti kaiken muun hyörimisen ohessa tehdä tuttavuutta muihin pentuihin, mm. kuvan isompaan kaveriin.


Kehässä, palkintojenjakotilaisuudessa Lego ihastui ROP-neitokaiseen ja yritti ujostelematta astua sen. Tässä hetki juuri ennen kuivaharjoituksia.... Tanskalainen mahtisonni on siirtymässä tuumasta toimeen.


Olipa hauska nähdä pikkumies livenä pitkästä aikaa! Hieno cairninalku siitä on kehittymässä, vaikka melkoinen marakatti onkin. Ihana oli nähdä myös Tiinaa ja muita tuttuja cairnisteja. Kiitos mukavasta seurasta Tiinalle, Sussille, Eevalle & Jutalle =)