Ärripurrit

keskiviikkona, syyskuuta 09, 2009

Tuusulan näytelmät

4.7. Hirmu esiintyi Tuusulan näytelmissä kasvattajansa Satun kanssa. Neitokaisen sijoitus oli hienosti NUO ERI 1, PN 2 ja VARASERT. Tämä oli Hirmun viimeinen visiitti näyttelykehiin ennen vauvalomaa, joten ihan mukava päätös kesän näytelmille.
Kuvassa Hirmua handlaa Tiina, kuva on Mikan käsialaa.
Tuusulassa kävi näytillä myös tanskantuliaisemme Lego, ensimmäistä kertaa virallisissa luokissa. Hömppä-Legon tuloksena JUN EH 3.
Alla kummankin otuksen arvostelut, tuomarina Kirsi Sainio:
Hirmu
" Erinomainen rotutyyppi. Erinomainen koko ja mittasuhteet. Ihastuttava pää ja ilme. Hieman kookkaat korvat. Erinomainen kaula ja eturinta. Hyvin kulmautunut edestä. Erinomainen runko. Liikkuu tasapainoisesti erinomaisella askelpituudella. Hieman matala hännänkiinnitys. Erinomainen karvapeite. Käyttäytyy ja esiintyy hyvin. Erittäin hyvä cairn."
Lego
" Hyvä koko ja rotutyyppi. Vielä pentumainen. Hyvä pää ja ilme, hieman kookkaat korvat. Oikea purenta. Hyvä kaula. Hieman lyhyt olkavarsi ja löysät kyynärpäät, ulkokierteiset eturaajat. Ikään nähden erinomainen runko. Hyvät takakulmaukset. Hieman korkea häntä. Liikkuu löysin kyynärpäin edestä, hyvin takaa. Hyvä karvapeite kasvamassa. Käyttäytyy hyvin & esiintyy hyvin."

Kiitos Satu & Tiina!


McPippan Luke Skywalker & No Copyright Naughty'n Nice

Samaisella näyttelyreissulla Hirmu vietti lemmenlomaa Pösön kanssa. Pikkupösöjä ja -hirmuja on siis toivomuslistalla No Copyright-kenneliin. Hirmu on sijoitusneito, joten sen ensimmäinen pentue syntyy Sassan kennelnimelle.
Kuvassa tuore pariskunta poseeraa yhdessä.

Kuva: Sassa