Ärripurrit

lauantaina, maaliskuuta 27, 2010

Talo toivoa täynnä


Blogin päivityksiin on livahtanut taas pidempi paussi... Mikä ei tarkoita sitä, että ärripurrilassa olisi vietetty tylsää hiljaiseloa. Päinvastoin! Maaliskuu on ollut koiramaista touhua ja tohinaa täynnä. Onpa sekaan mahtunut yllättäviä elämänkäänteitäkin, kun saimme vuorokauden varoitusajalla uuden perheenjäsenen. Tosin vain tilapäisen sellaisen, mutta kuitenkin.
8.3. muutti takaisin kantakotiin Toivo eli Ärripurrin Ällikkämies. Toivo on 5-vuotias heppu Nasun ensimmäisestä pentueesta Kostin (Golden Heroes Hot Shot) kanssa. Toivolla on ollut ihana koti pääkaupunkiseudulla Marikan & Jarnon luona. Haikein mielin nuoripari joutui Toivosta kuitenkin luopumaan kaikkien näiden vuosien jälkeen. Luopumiseen oli hyvä syy, sillä Toivon yhteiselo perheen 8kk ikäisen vauvan kanssa ei oikein sujunut ja oli koiralle melkoisen stressaavaa. Toivo siis muutti tilapäismajoitukseen ärripurrilaan, josta käsin etsimme sille uutta kotia yhteisvoimin entisen omistajan kanssa.
Toivo on sympaattinen ja hauska otus. Se sopeutui nopeasti uusiin kuvioihin ja viihtyy ärripurrilan neitokaisten kanssa, kuin olisi aina kuulunut porukkaan. Jännityksellä jäimmekin odottamaan, kuinka pitkäksi Toivon visiitti mahtaisi venyä... vai majoittuisiko poitsu pysyvästi Ärripurrilaan.