Ärripurrit

maanantaina, huhtikuuta 12, 2010

Talvilomailua

Pääsiäisenä mummu keuli vielä hangilla.

Huhtikuun eka viikko meni talvilomaa viettäen ja kevääntuloa ihastellen. Viikkoa aiemmin pihassa oli vielä tolkuttomasti lunta ja nyt maa jo melkein sula. Hurraa, kevät tulee sittenkin =)

Pääsiäsipäivänä päästiin pitkästä aikaa lenkille yhdessä Karoliinan & saksari-Orrin kanssa. Kurasta ja vesisateesta huolimatta oli oikein mukavaa, paitsi Ruutilla joka joutui potemaan juoksujaan kotona.
6.4. huristeltiin Lelun kanssa Vesilahteen trimmiin. Kotiintuomisina oli siisti ja suloinen pikkukoira lyhyessä kesätukassaan.
7.4. Duffy kävi Ärripurrilassa visiitillä siistiytymässä.
8.4. Nasu kävi Pärnäsen korjaamolla mummujen terveystarkastuksessa, johon kuului mm verenpaineen mittaaminen ja laajat verikokeet. Kaikki oli onneksi kunnossa, maksa- ja munuaisarvot ym verikokeen tulokset. Muutenkaan mitään huolestuttavaa ei löytynyt, sydän- ja keuhkoäänet on ok. Edes hammaskiveä ei löytynyt, mutta premolaareista on jäljellä enää pienet nysät. Välihampaat on kuluneet - yllätys, yllätys!- ahkerasta keppien kanniskelusta ja pureskelusta... Meidän mummulla vai, ei kai sentään... =)
Verenpaineetkin oli kunnossa. Tosin niiden mittaaminen hännästä tuotti vähän vaikeuksia, kun iloisen mummun iloinen häntä ei tahtonut pysyä paikoillaan. Viiden-kuuden mittauksen keskiarvo oli 148 / 84.

Miten niin hampaat kuluu tämmöisten hammastikkujen roudaamisesta?