Ärripurrit

torstaina, toukokuuta 24, 2007

Kernterjers vierailulla Latviassa


Viime viikonloppuna oltiin Nasun kanssa näyttelymatkalla Latviassa. Mukavana matkaseurana meillä oli Johanna & cairnipoika Kenny. Nuoresta iästään huolimatta Kenny on kokenut maailmanmatkaaja. Samoin Johanna, jolle kuuluu kiitos tämänkin matkan käytännön järjestelyiden hoitamisesta. Johannan kanssa on tällaisen kielipuolen pikkumammankin helppoa ja huolentonta reissata.
Reissu oli hauska ja onnistunut. Bussi- ja laivamatka sujui koirien kanssa hyvin. Muutenkin matkalla kaikki sujui hienosti ja suurin vastoinkäyminen taisi olla kivikova tyyny hotellihuoneessa =)
Tallinnan satamassa ja Riigassa nämä kernterjersit herättivät positiivista huomiota ja saivat melkoista ihailua osakseen. Rotu on Baltian maissa harvinainen & kiinnostava ja hurmaa ihmiset iloisella olemuksellaan. Yhtä norjalaisturistia lukuunottamatta, jonka Nasu sai lähes kyyneliin... Miehellä oli kotona Norjassa saman näköinen ja ikäinen cairn ja ikävä iski heppuun tietysti Nasua silitellessä.
(Yläkuvassa Nasu hotelli Bergissä)


Johanna & Kenny näyttelyhallissa Riigassa. Kennyllä meni näytelmät ihan putkeen; nuoriherra sai molempina päivinä juniorisertin, oli PU3 ja tuli Latvian juniorivalioksi. Nasulla sujui vähän vaatimattomammin, mutta jotain sekin sai kotiintuomisiksi...

Lauantaina Nasu poti matkaväsymystä ja esiintyi häntä puolitangossa. Saalis kehästä jäi laihaksi... Excellent, sijoitus valioluokan 2. ja lämmintä kättä. *huoks*
Lauantaina päästiin onneksi palaamaan ajoissa hotellille. Koirat vietiin juoksemaan metsään ja tämän jälkeen lepäämään hotellihuoneeseen. Tiedossa oli sekä ihmisille että koiruille ensimmäiset kunnon yöunet kotoa lähdön jälkeen. Sunnuntaiaamuna Nasu olikin kuin toinen otus, oma iloinen ja terhakka itsensä. Halusin kuitenkin varmistella mielialan säilymisen kehään asti, joten puhuin Johannan handlaamaan Nasua... Ja hienostihan se sujuikin suunnitelmien mukaan. Nasu oli PN2, sai sertin ja varacacibin, joka muuttuu cacibiksi. Jiihaaa, ei turha reissu sittenkään! Kuvassa retkituolissa istuu tuore Latvian muotovalio.
Nasu hävisi molempina päivinä suomalaiselle valionartulle Leavenworth Catch the Wind, josta tuli lauantaina KANS MVA (vahvistusta vaille).

Onnistunut reissu siis! Nasu on tämän jälkeen yhtä cacibia vaille inttivalio... Siispä uusia kujeita jo suunnitellaan.
Johannalle & Kennylle vielä tuhannet kiitokset loistavasta seurasta!! Otetaanhan joskus taas uusiksi =)
"Kenny", Zalazar Special Agent K9
om. Johanna ja Judit Pulkkinen

2 Comments:

  • At 3:28 ip., Blogger raparperit said…

    Onnea Nasu !
    Me jäädään oottelee sit vikaa cacippia. Ja Ruuti tulee sit siks aikaa meille hoitoo ;)

     
  • At 3:30 ip., Blogger raparperit said…

    ..aapua....

    ..ei siis tosiaankaa ruuti meille hoitoo siks ajaks et nasu saa cacibin vaan siks muutamaks päiväks vaa ku äiti lähtee hakeen sitä..
    ..ettei ny vaa tuu väärinkäsitystä ;)

     

Lähetä kommentti

<< Home