Ärripurrit

sunnuntaina, toukokuuta 13, 2007

Ruutin ekat näytelmät

Ruuti vietti äitienpäivää isäkoiran kanssa Turengin ryhmänäyttelyssä. Äitikoira jätettiin Muumin kanssa kotiin talonvahdiksi sillä seurauksella, että ulko-oven edestä oli poissaollessani varastettu kynnysmatto ja kukkaruukkuun istutettu kaksi täyttä pulloa olutta. Että näin meillä vuokrakolhoosissa varkaatkin on huomaavaisia... Pahus, kun ei meikäläiselle tuo olut maistu ollenkaan. Olisin paljon mieluummin pitänyt sen kynnysmaton.
Näytelmistä saatiin tuliaisiksi aika laiha saalis, mutta muuten päivä oli erinomaisen onnistunut. Ruuti täytti eilen pentuluokkien alaikärajan 7 kk, joten olihan tänään heti tehtävä debyytti näyttelykehiin. Toheltaja on melkoisen haastava esitettävä, mutta huonomminkin olisi voinut sujua. Ahkerasti kun treenataan, niin jo veteraaniluokissa Ruuti varmasti kulkee kuin kello =)
Tuomarina toimi Anne Klaas ja molemmat koirat sai hyvät arvostelut, jotka löytyy alta.

Ruuti (Ärripurrin Tehotyttö): PEK 3
" Elegantti tyyppi. Pienen kokoinen. Kaunis pää, pienet korvat. Vilkas ilme. Hyvä ylälinja. Ikäisekseen riittävä rintakehä. Vielä pehmeät ranteet. Hyvä karva tulossa. Liikkuu reippaasti, esiintyy hyvin."
Pösö (McPippan Luke Skywalker): AVO ERI 1
"Hyvä tyyppinen, keskikokoinen uros. Hyvä pää ja korvat. Vilkas ilme. Hyvä ylälinja ja luusto. Karvanlaatu hyvä, mutta tahtoisin enemmän turkkia. Liikkuu erittäin reippaasti. Oikea luonne, hyvä temperamentti."

Arvosteluissa oli hauska yksityiskohta tuo molemmilla mainittu VILKAS ILME.
Niinpä! Kaikki, joille nämä tohelot on tuttuja, tietää kyllä mitä tarkoitan... Ei ole omena kauas puusta pudonnut tässäkään tapauksessa.
Koirasille jälleen kiitokset Pösön roudaamisesta ja mukavasta seurasta. Arille kiitos kuvista!
(alakuva Arin käsialaa).



3 Comments:

  • At 11:21 ip., Blogger Tiina said…

    ja Pösö sitten tällä kertaa keskikokoinen :))
    Mitähän se ois sanonu Tian ilmeestä, hih

     
  • At 7:39 ap., Blogger Sari ja ärripurrit said…

    Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

     
  • At 9:20 ap., Blogger raparperit said…

    hyvä ruuti ! iskän kaa reissussa..
    ..ja tuo tänne ne kaket . meil asuu yks simasuu ;)

     

Lähetä kommentti

<< Home