Ärripurrit

maanantaina, elokuuta 18, 2008

Heinolan näytelmissä

juniori-Hirmu


Sunnuntaina osallistuttiin Heinolan näyttelyyn Hirmun & Ruuti-rumiluksen kanssa. Kyseessä oli Hirmun ensiesiintyminen virallisissa luokissa ja Ruutillekin vasta toinen. Ilmassa oli siis ihan erilaista jännitystä kuin normaalisti ennen kehää... Jännitys oli kuitenkin turhaa, sillä molemmat neitokaiset esiintyi kehässä varsin hyvin ja tuloksetkin ylitti odotukset. Jopa toheltaja-Ruuti pysyi nahoissaan ylitsepursuavasta energiastaan huolimatta.
Paikalla oli myös Sassa & Mika, McPippanilan Tiina, Jutta ym mukavia cairnisteja koirineen ja kameroineen. Kehän reunalla oli siis hauskaa ja seura parasta mahdollista =)
Näyttelyn päätteeksi istuttiin vielä jalostustoimikunnan kokouksessa kahvilateltassa. Se tosin purettiin kokouksen aikana ympäriltämme ikäänkuin epäsuorana vihjailuna, että välillä voisi poistua kotiinkin ja tulla vaikka ensi vuonna uudelleen.


Heinola 17.8., tuomari Pirjo Hjelm:

Hirmu (No Copyright Naughty'n Nice)
JUN ERI
"Naisellinen kokonaisuus. Hyvä, ilmeikäs nartun pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Riittävä kaula. Vähän niukasti kulmautunut edestä. Sopiva runko. Hyvin kulmautunut takaa. Liikkuu takaa hyvin, edestä vielä hieman löysästi. Hyvä turkki".




tohelo-Ruuti
Ruuti (Ärripurrin Tehotyttö)
NUO ERI NUK2
"Hyvin naisellinen kokonaisuus. Pää ok. Oikea purenta. Hyvät korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Vähän etuasentoiset lavat ja ulkokierteiset eturaajat. Hyvä rungonpituus. Hyvin kulmautunut takaosa. Erinomainen karkea turkki. Liikkuu takaa hyvin, edestä hieman huolimattomasti."



Kuvat: Mika Huolman / Kuva-Agentit

1 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home