Ärripurrit

keskiviikkona, lokakuuta 15, 2008

Täällä ollaan


Lelu 10 kk aamukasteessa

Syvä huokaus. Blogin päivityksissä on ollut puolentoista kuukauden paussi. Aika menee kuin siivillä, eikä läppärin tuijotus ole viime aikoina paljoa houkutellut. Jottei tästä aparaatista ihan täysin vieraannu, niin naputellaanpa kuulumiset ajantasalle yhdellä istunnolla. Ja jatkossa toivottavasti taas jotenkuten reaaliajassa.

Ärripurrilan otukset voi hyvin ja vauhdikkaasti, vaikka väki onkin vähentynyt yhdellä.
Muumi oli elokuun hoidossa Tuulalla ja jäi sille tielle pysyvästi. Muumi asustelee nykyään siis Tsadissa (siis Hki) Tuulan & Poppis-westien seurana. Poppis on iäkkäämpi sukulaisrouva ja Codename-kennelin kasvatteja sekin. Muumi on sopeutunut Poppiksen seuraneidiksi hienosti ja ollut siellä alusta asti kuin kotonaan. Koti-ikävä Ärripurrilaan ei ole vaivannut, joten päätös kodinvaihdosta oli luonteva ja hyvä ratkaisu kaikille asianomaisille.
Alla Tuulan kuvat, joissa toisessa Muumi leikkii sukulaisrouvan kanssa sohvaperunaa ja toisessa osallistuu koirien ensiapukurssille mallikoirana.
sohvaperunat
muumiomuumi & Riikka
Elokuun blogiteksteihin on lisätty Ruutin kuva (Heinolan näyttely) ja Dannyn arvostelu (Westie-erkkari). Kannattaa kurkata niitäkin, jos kerran vanhoja oikein urakalla kerrataan.