Ärripurrit

perjantaina, joulukuuta 05, 2008

Talvitauko luolatreeneissä


Blogin päivitykset laahaa taas jäljessä =/
Otetaanpa siis pakkia pari viikkoa taakse päin. Marraskuun 13. ajeltiin taas Ristiinaan luolatreeneihin. Mukana matkassa oli Jutta, Maisa, Nasu, Ruuti, Mokka & Lelu, joista kaksi jälkimmäistä turisteja. Tarkoituksena oli treenata tyhjänluolan tarkistusta ja päättää osallistumisesta marraskuun lopulla järjestettävään kokeeseen.
Nasu & Maisa räksyttivät tyhjässä luolassa, joten ongelmia oli tiedossa. Maisa saatiin opettamalla melko pian hiljentymään, mutta Nasulla haukku oli herkemmässä. Nasukin toistojen kautta hiljentyi, mutta samalla hävisi motivaatio. Maisalla taas ei rahkeet vielä riitä ketun pitkäjänteiseen painostamiseen.
Ruutilla oli treeneissä taas ihan omat kuviot ja edistymiseen sijaan nähtiin enimmäkseen takapakkia. Treenit oli siis enemmän ja vähemmän pettymys, eikä kokeesta tarvitse edes haaveilla näillä suorituksilla. Päätimmekin jäädä talvitauolle ja palata keväällä vielä kerran asiaan, mikäli motivaatiota vielä löytyy.
Näissä kolmessa on valtavasti potkua ja oikeita ominaisuuksia, mutta edelleen jäi arvoitukseksi, onko niitä riittävästi.... Ristiinassa on kuitenkin ollut aivan mahtava treenata ja sinne taitaa tulla jossain vaiheessa ihan ikäväkin =)
(Kuva on lainattu netistä, kuvaaja tuntematon)