Ärripurrit

torstaina, lokakuuta 29, 2009

Murret Mansessa


Ruuti

26.9. järjestettiin Tampesterissa koirien leikkimielinen ratajuoksukilpailu Mansen Murre, jossa meidänkin tiimi oli tietysti mukana. Mansen Murressa kisataan kolmen koiran joukkueilla ja tapahtuma on muutenkin pienempi kuin legendaarinen RotuRace.
Kaupin vinttikoiraradalla oli hyvät puitteet kisata ja tunnelma paikalla oli varsin mukava & kodikas. Käsiajanotto ei tosin kovin tarkkaa touhua ollut ja tuloksetkin ovat sen mukaisia. Sähköiseen ajanottoon tottunut cairnjoukkueiden lähettäjä (mää itte) ei myöskään ollut ihan tehtävänsä tasalla, joten pikkukiitureillemme leivottiin tällä kertaa muhkeat suoritusajat.
Tuloksista huolimatta, cairnit näyttivät vauhtivaransa ja nauttivat vieheenajosta tälläkin kertaa ihan täpöllä.
Kilttikansan Kivikovat-joukkueessa juoksi Pösö, Ruuti & Maisa ja Luolamies & Ladyt-joukkueessa Mokka, Mosse & Mokka toistamiseen. Alunperin Nasunkin piti olla mukana juoksemassa, mutta kisapäivän aamuna se ontui ja sai jäädä kotiin potemaan jalkavaivaa yhdessä Lelun kanssa. Vajaasta miehityksestä huolimatta järjestäjät ystävällisesti antoivat joukkueelle luvan osallistua siten, että Mokka juoksi osuuden kahteen kertaan.

Olipa ihanaa saada cairnit radalle vielä kerran ennen talven tuloa! Kiitos osallistumisesta & hauskasta seurasta Jutalle & Koirasille.

Maisa

Ratajuoksukuvat: Erkki Ruusunen