Ärripurrit

sunnuntaina, huhtikuuta 25, 2010

Vielä vähän talvilomailua

Luolaviikonlopun jälkeen oli jäljellä vielä rippeet talvilomasta ja nekin pari päivää sujui koiriin liittyvän puuhastelun merkeissä... valtava yllätys... =)
Tiistaina 13.4. saatiin visiitille ja lenkkikaveriksi Henna, Hirmu & Rymy. Ensin vähän trimmailtiin Rymyä ja sitten tarvottiin kahden naisen & viiden cairnin kanssa parin tunnin märkä ja mutainen lenkki. Harva koira lähtee trimmireissulta yltäpäältä ravassa kotiin, mutta ärripurrilassa voi käydä näinkin... Hennalle & otuksille kiitos piristävästä lenkkiseurasta!




Keskiviikkona 14.4. ensivisiitille saapui ihan pikkuinen mopovauva Tuksu, ikä 9 viikkoa. Tuksu oli hurjan reipas, eikä ollut riehakkaasta ärrieriseurasta moinenskaan. Ulkona oli vähän kylmä, joten Tuksu puettiin Lelun vanhaan slipoveriin, jossa tarkeni paremmin tepastella pihalla. Nasukin innostui pikkumopoa pusuttelemaan, mutta Lelu erityisesti oli sitä mieltä, että koiravauvat on aivan ihania!
Illalla Nasu, Ruuti & Lelu pääsi vielä Hyvinkäälle uimaan. Uimaseurana meillä oli tietysti Jutta, Mokka & Maisa. Mukavaa puuhaa, jälleen kerran =) Lelukin oppii pikkuhiljaa uittajan kanssa paremmin polskimaan.

Tuksu Lelun tarkassa suojeluksessa

Torstaina oli edessä karu paluu arkeen. Onneksi lasku työelämään oli pehmeä, sillä töissä ehdittiin olla vain päivä ja jo perjantaina vietettiin vapaapäivää lakkoilun merkeissä. Karoliinan & saksanseisoja-Orrin sekä ärripurrilan otusten kanssa järjestettiin oma "lakkomarssi" patikoimalla lähimetsissä parin tunnin lenkki. Lenkillä bongailtiin kilpaa kaikenlaisia jälkiä ja jätöksiä, joten melkoisen riistarikkaissa maastoissa saadaan liikkua. Kiitos kivasta lenkkiseurasta myös Marttilan väelle.