Ärripurrit

sunnuntaina, toukokuuta 16, 2010

Helahoito

Helatorstaina olikin kaikenmoista vipinää aamusta iltaan:
Ensiksi pakkasin itseni Karoliinan & Orrin mukaan suuntana Hollolan pentunäyttely. Karkeakarvainen saksanseisoja ei oikeastaan liity ärripurreihin mitenkään... Orri on kuitenkin meidän lenkkikaveri ja "trimmausasiakas", joten täytyihin sitä lähteä ekaan näyttelyynsä kehän laidalle kannustamaan. Ja valokuvamaan, pyyhkimään kuolaa ja kampaamaan partaa =)



Ferhill's Oarri, om. Karoliina Hanhela

Ja menihän Orrilla & Karoliinalla ensivisiitti näyttelykehiin varsin hienosti! Orri oli ROP-pentu ja RYP-3. Hiphuraa ja hirmuisesti onnitteluja Marttilan poppoolle!

Ja nähtiinhän me näyttelyssä tämmöinen pieni ihanuuskin, turistina ollut 4.5 kk ikäinen cairnineiti Suri. Orri & Surihan pisti ihan ranttaliksi pienestä kokoerosta huolimatta.
Illalla trimmiin saapui vielä Ruutinlapsi Rymy ja päivänpäätteeksi saimme viikonloppuvisiitille Ruutin velipojan Duffyn. Hei hulinaa siis =)
Aamupaivällä oli vielä Maisan luolakoe Ristiinassa, mutta sinne kasvattaja ei kyennyt enää jakaantumaan mukaan. Maisan koe oli alkanut lupaavasti kuten viimeksikin, mutta pian alkoi sama hippaleikkikin putkistossa, jonka seurauksena Jutta keskeytti kokeen. Kolmas kerta toden sanoo, joten eiköhän se ole vihdoin selvää, ettei Maisastakaan luolakoiraa tullut.
Hienoa ja sinnikästä yrittämistä kuitenkin, hyvä Maisa & Jutta! Kasvattajana olen saanut koirieni ominaisuuksista tärkeää tietoa, vaikkei koetulosta koskaan saatukaan. Ristiinassa on myös ollut ilo treenata erinomaisessa ohjauksessa & mukavassa ilmapiirissä. Paljon on näiden vuosien varrella uutta opittu tästäkin aiheesta, kiitos siitä Airiaisten. Ristiinaan tulee ihan ikävä... täytyy varmaan hankkia mäykky tai russeli, että pääsee treenaamaan tosissaan =)
Tai ehkäpä kuitenkin vain elellään sitä riittävän riistaviettistä cairnia odotellessa...