Ärripurrit

lauantaina, toukokuuta 01, 2010

Maisa luolakokeessa

Ärripurrin Trulli, om. Jutta Viitanen

Torstaina 29.4. Maisa & Jutta osallistui Ristiinassa luolakoirien taipumuskokeeseen. Tuomarina toimi Kari Airiainen ja kasvattaja änkesi itsensä tietysti mukaan kannustusjoukkoihin.
Viimeksihän juoksu sotki Maisan kokeen täysin, joten oli aika jännät paikat nähdä miten koira käyttäytyisi tällä kertaa. Nyt Maisa oli kuitenkin oma itsensä, tarmokkaana ja innosta vinkuen lähdössä "töihin". Tyhjänluolan tarkastus meni hyväksytysti läpi, vaikka Maisa antoi melkoisesti intoääntä tyhjässä putkessa. Riistakoekin alkoi lupaavasti... Koira sujahti epäröimättä torvesta sisään ja eteni vauhdilla hakupesälle hyvän haukun kera. Kettu liikkeelle ja Maisa perässä vasempaan kulmaan, jonka jälkeen alkoikin Maisan viihdeosio. Neiti juoksenteli luolastossa eestaas ja välillä kettukin lähti jo liikkeelle. Vain lyhyen hetken Maisa otti riistaan tiukemmin kontaktia ja haukku muuttui vähän painostavammaksi. Muuten se harrasti lähinnä hippaleikkiä ja tolkutonta raavaamista putkessa, jonka seurauksena koe keskeytettiin puolessa välissä aikaa.
Maisalla oli kuitenkin hurjan hauskaa, vaikkei se tämän lajin varsinainen tarkoitus olekaan =)
Tulipahan tarjottua cairnimaista viihdettä ja huvia läsnäolleille luolaharrastajille.
Rohkaisevia ja kannustavia kommentteja Maisa sai kuitenkin siinä määrin, että vielä yksi koe käydään yrittämässä ennenkuin luovutaan ja lyödään hanskat tiskiin.
Olen niin ylpeä teistä, Maisa & Jutta! Tsemppiä edelleen!

(kuva: Sassa)

2 Comments:

  • At 11:24 ap., Blogger Tiina said…

    Hienoa Maisa ja Jutta!! :)))))

     
  • At 2:12 ip., Blogger Henna Kyllönen said…

    Hyvä Maisa ja Jutta :) Mutta pitäähän sitä kokeissa olla jotain viihdettäkin ettei liian vakavaksi mene ;)

     

Lähetä kommentti

<< Home