Ärripurrit

maanantaina, heinäkuuta 19, 2010

Hirmu luonnetestissä

No Copyright Naughty'n Nice,
tuttavallisemmin Hirmu
Sijoitusneitokaisemme Hirmu kävi 17.7. luonnetestissä Lohjalla. Tuomareina testissä toimi Lea Yli-Suvanto ja Sirkka Lempinen. Enimmäkseen testi sujui odotusten mukaisesti, mutta mukaan mahtui pari yllätystäkin... Tiedossa on ollut, että Hirmulta puuttuu toimintakykyä ja taistelutahto eli "moottori". Yllättävää oli koiran pehmeys ja hermorakenne, jotka menivät myös miinuksille. Näinollen suunnitelmiini tuli muutos ja Hirmu jää jalostuskäytöstä pois. Syksylle suunniteltua pentuetta ei siis ole tulossa...
Jatkossa Hirmu saa nautiskella elämästä seuraneitinä hengaillen ja kahvipöydän antimia vahtien, ilman sen suurempia velvoitteita tai odotuksia. Eikä Hirmulla ole varmaan mitään sitä vastaan =)
Alla testitulos:
TOIMINTAKYKY -1 pieni
TERÄVYYS +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
PUOLUSTUSHALU +1 pieni
TAISTELUHALU -2 riittämätön
HERMORAKENNE -1 vähän hermostunut
TEMPERAMENTTI +2 kohtuullisen vilkas
KOVUUS -2 pehmeä
LUOKSEPÄÄSTÄVYYS +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
LAUKAUSPELOTTOMUUS ++ laukauskokematon
tulos + 77 /-86
loppupisteet -9

1 Comments:

  • At 10:28 ap., Blogger KatjaK said…

    Terve!

    Ihan yllättäen tämä kiinnitti mun huomion tehokkaasti. :-) Jaksaisitko kertoa vähän tarkemmin vaikka s-postilla, miten esimerkiksi tuo Hirmun toimintakyvyttömyys näkyy ihan arjessa?

    Itsellä on myös suunnitelmissa meidän tyttöjen luonnetestaus. Pitänee kai ottaa itseäni niskasta kiinni ja laittaa suunnitelma toteutukseen. Kiinnostaa kyllä kovasti nähdä, miten koiraneidot testitilanteessa toimisivat. Veikkaan, että saatan vielä yllättyä.

    Pörrötysterkkuja Hirmulle
    toivottelee Katja

     

Lähetä kommentti

<< Home