Ärripurrit

keskiviikkona, syyskuuta 29, 2010

Hengähdystauko

Hui kauhistus. Itsekin melkein säikähdin, kun huomasin miten pitkä tauko blogipäivityksissä onkaan ollut!
Ensin karattiin kesälomille elokuun lopussa ja sitten iski mikä lie - nettiväsymys, yleinen väsymys, syysväsymys.......................
Toimettomana ei ole kuitenkaan lojuttu, mutta läppäriin & kameraan on kieltämättä otettu etäisyyttä. Ihanien syyskelien myötä kooma alkaa väistyä ja virta palata taas tähänkin mammaan, joten päivitelläänpä nämä blogijorinatkin taas ajantasalle.



Elokuun 12. tuli täyteen 15 vuotta ensimmäisen Ärripurri-pentueen syntymästä. Tämä viisikko on siirtynyt jo autuaammille metsästysmaille telmimään. Lämmöllä muistelen kuitenkin ensimmäisiä kasvattejani: Herra Huu, Harald Hirmu, Hevi Helga, Heimo Huima & Hurja Hulda. Tästä viisikosta kaikki alkoi...

14.8. syntyi Willenskraft-kenneliin Pösön jälkikasvua. Pikkupösöjä syntyi peräti seitsemän, viisi tyttöä & kaksi poikaa. Pentueen "hedelmäpommi"-emä on Kerttu, Niskanniemen Greta Garbo. Kerttu & pikkuiset voi hyvin ja kaikille pikkukoirille on jo löytynyt tulevat omistajat.


21.8. Hirmu vietti 3-v synttäreitään. Onnittelut hirmuiselle ja sisaruksilleen, erityisesti Tyyne-siskolle & Nöpö-veljelle.


27.8. Lelun Muumi-äiti vietti 7-v synttäreitä. Muumi viettää leppoisia eläkepäiviä Tuulan hyvässä hoivassa, Poppis-westien seuraneitinä.