Ärripurrit

maanantaina, maaliskuuta 21, 2011

Hyvästi tylsä elämä!

Mummukoira on toipunut selkävaivoistaan hyvin ja pakkolepo taaksejäänyttä elämää. Nasun mielestä on levätty ihan kyllästymiseen asti ja mummulla on vauhti päällä, kuten ilmeestä voi päätellä =)
Lenkkeilyt on aloitettu varovasti ja pahinta riekkumista toki edelleen vältetään. Jatkohoitona aloitetaan säännöllinen uiminen ja fyssari- tai hierojakäynnit. Back on track puetaan edelleen tunnollisesti päälle joka lenkille lihaksia lämmittämään.

11.3. Nasu pääsi saikun jälkeen ensimmäistä kertaa uimaan Hyvinkäälle. Mukana uimassa oli myös Ruuti & Lelu, sekä Jutan Mokka & Maisa. Lelu treenasi uimatekniikkaa vielä uittajan kanssa ja yllätti kaikki noutamalla vesileluja vedestä. Yllätys tältä prinsessalta, joka ei edes kuivalla maalla nouda mielellään mitään. Lelu on jotenkin liikuttava, kun se yrittää niin kovasti olla kuten cairnikaverinsa... Jos Nasu & Ruuti noutaa vedestä, haluaa Lelukin noutaa, vaikkei kunnolla vielä edes pinnalla pysy. Se on niin reipas pikkuhippiäinen... jos tahtoo olla =)
Nasu oli tarmoa täynnä ja kävi melkoisen kuumana. Se suhtautuu uimiseen muutenkin intohimoisesti, saati tällaisen pakkolevon jälkeen. Ensimmäinen hyppy altaaseen oli noin 6 metrinen ja meno yhtä hullua senkin jälkeen. Sen koikkelehtimista ja menoa oli pakko rajoittaa melko jyrkästi, koska selkä ei takuulla kestä vielä ihan mitä tahansa.
Kivaa oli ja uimatreenit jatkuu jälleen ensi viikolla.