Ärripurrit

lauantaina, maaliskuuta 19, 2011

Kosiomatkalla

19.1. huristelimme Lelun kanssa Vesilahteen trimmiin ja kotimatkalla koukkasimme Duffyn mukaan Vantaalta. Duffya odotti Lahdessa morsmaikku, joten saimme lainata heppua muutamaksi päiväksi kosiopuuhiin. Samalla visiitillä siistittiin sulhasen turkki ja käytiin Pärnäsellä silmien uusintatarkastuksessa. Silmätarkastuslausunto oli ok, kuten ensimmäinenkin kaksi vuotta sitten... *helpotuksen huokaus* =)
20.1. Duffy tapasi morsmaikkunsa Sohvin ensimmäistä kertaa. Pariskunta oli oikein ihastunut toisiinsa ja astutus sujui ensikertalaisilta varsin mallikkasti.
Juoksujaan poteva Ruuti-sisko lähetettiin isännän kanssa evakkoon mökille ja loppuviikon sulhanen sai elellä Ärripurrilassa ilman häiriötekijöitä. Toisaalta Duffy on niin mainio luonne, ettei tilanne näyttänyt sitä lainkaan häiritsevän. Se syö ja nukkuu hyvin, ei stressaa eikä elämöi, vaikka haisuneitokainen elelisi ihan nenän edessä. Olen pitänyt Duffysta juuri luonteensa vuoksi aina, mutta mitä enemmän sen kanssa puuhastelen, sen vakuuttuneempi ja ihastuneempi olen. Se on tasapainoinen ja itsevarma koira, joka ei turhia hötkyile... vaikka vilkas ja iloinen vesseli muuten onkin.
22.1. morsmaikku ja sulhanen treffasivat vielä uudelleen, yhtä onnistuneesti kuin aiemminkin. Sunnuntaina sulhanen pääsi viimein paluumatkalle kotiin, jonne sitä jo kovasti ikävöitiin ja odotettiin. Ja nyt sitten vaan jännitetään, tuottaako treffit toivottua tulosta....