Ärripurrit

sunnuntaina, maaliskuuta 06, 2011

Pikapyrähdys Messariin

11.12. änkesin itseni Karoliinan & saksaripoika Orrin kyytiin ja suuntasimme melkoisessa lumimyräkässä kohti Messukeskusta. Karoliina oli ilmoittanut Orrin näyttelyyn ja oma aikomukseni oli jumiutua cairnikehää katsomaan. Tiina oli tuonut Legon näytille, joten tanskantuliaistakin pääsin näkemään pitkästä aikaa.
Näyttelymenestys jäi tällä kertaa vaatimattomaksi; Lego sai ERIn ja oli avoimenluokan kolmas.
Myöskään saksanseisojakehästä ei lohjennut menestystä Orrille.
Kaikilta muilta osin Messarissa olikin antoisaa käydä - paljon ihania cairneja kehässä, hirmuisesti tuttuja, kassillinen joululahjoja kotiinviemisiksi ja sitä rataa... Erityisen hauskaa oli nähdä Tiinaa, Tuulaa & Kaarinaa pitkästä aikaa =) Pidempäänkin olisi mielellään höpötellyt ihmisten kanssa, mutta lähdimme ajelemaan kotiin melko pian kehän jälkeen.
Sunnuntaina en enää viitsinyt itse vaivautua paikalle, mutta Tiina & Lego olivat edustamassa jälleen, tuloksena AVO EH 1. Messari ei tunnu olevan Legolle se paras areena näyttelytulosten suhteen, olipa tuomarina kuka tahansa. Messarissa on varmaan huono fengshui, biorytmit tai jotain epämääräisiä henkimaailman asioita vähintäänkin.... =)
Legon kasvattajat Lotte & Sören olivat matkanneet Tanskasta Messariin koirinensa ja saivat Nordcairneille sertin molempina päivinä. Hienoa! Kyllä se Legonkin vuoro vielä tulee...

Arvosteluja ei tähän ole nyt laittaa ja sekin on unohtunut mainita, että Lego oli näytillä myös Jyväskylässa 13.11. tuloksena AVO ERI 2. Tiinalle kiitos ja kumarrus ahkeroimisesta Leksun kanssa!