Ärripurrit

perjantaina, maaliskuuta 04, 2011

Rymy Ristiinassa


2.12. huristelimme Hennan & Rymyn kanssa luolatreeneihin Ristiinaan. Rymy oli pari viikkoa aikaisemmin luolapäivillä mukana, esittämättä mitään mainittavaa toimintaa. Koulttajamme Kari suositteli kuitenkin kokeilemaan vielä kerran, syttyisikö Rymy touhuun... ja mieluummin heti muutaan viikon päästä, kun homma on vielä tuoreessa muistissa.
Tämä uusi yritys oli lähes edellisen toistoa. Rymyn olemus on luolastolla rohkea ja terhakka. Se seistä pönöttää häntä tötteröllä, on kovin kiinnostunut, eikä osoita pelko-tai pakoreaktioita.
Mutta... eipä koiraneiti osoita sitten muutakaan, ei syty saalisvietille, eikä edes puolustusvietille. Se ei selvästikään tajua, miten sen tulisi suhtautua kettuun ja mitä siltä odotetaan. Reipas se on, mutta hyvin hämmentynyt. Ketun kanssa se hieroisi mieluummin hyväntahtoista tuttavuutta, eikä ollenkaan ymmärrä mikä otus se on.
Ei Rymystä taida luolakoiraa tulla... Se on ylenpalttisen ystävällinen ja luottavainen hömelö, jonka elämäntehtävä on rakastaa ja tulla rakastetuksi. Ihana hömppä, jonka reaktioita oli kuitenkin mielenkiintoista nähdä tässäkin yhteydessä.



(kuvat on otettu luolapäiviltä 14.11.)