Ärripurrit

keskiviikkona, lokakuuta 27, 2010

Lokakuisia tapahtumia

9.10. Lahdessa järjestettiin Cairnterrierikerhon trimmauskurssi - jo toinen tänä vuonna. Opettajana kurssilla toimi Rannikon Taru ja itse hääräsin mukana apuopettajana. Kurssilaisten joukossa oli muutamia tuttujakin kasvoja & koiruuksia, mm. Anne & Pösö ja Ruutinpoika Aapo & Marika.
Trimmikurssin jälkeen jatkoimme toisella rotuyhdistyksen tilaisuudella, luennolla & koulutuksella cairnin oikeasta rotutyypistä. Kouluttajan toimi Taru ja mukana oli runsaasti eläviä esimerkkikoiria, joiden rakennetta ja liikkeitä pääsimme yhdessä tarkastelemaan.
Ärripurrilan väestä mukanani touhusi Nasu, joka tarkkaavaisesti vahti kahvipöydän antimia ja piti huolen, että keittiössä noudatettiin "koirilta pääsy keittiöön kielletty"-käskyä.
Päivä oli pitkä, mutta todella antoisa (toivottavasti myös kurssilaisille). Kiitos kaikille ahkerille oppilaille ja muille mukana olleille.

10.10. Jutta & Maisa tokoilivat jälleen kokeessa. Tuloksena 141 pistettä ja ALO 2. Koesuoritusta oli hieman häirinnyt hallin toisessa päässä käynnissä olleet agiharkat ja kolmen uroksen aloittama rähinä paikallamakuussa. Koulutustunnukseen tarvittavaa kolmatta 1 palk. tulosta saadaan siis edelleen jännityksellä odotella... Hyvä Jutta & Maisa, tsemppiä tuleviin koitoksiin!

Ja karvojakin on taas pöllytetty...
14.10. siistiytymässä kävi Rymy ja trimmin jälkeen tietysti vähän riekuttiin äitikoiran & mummun kanssa. Hirmu oli mukana myös, mutta sen nyppiminen jätettiin Hennalle, joka ahkerasti harjoittelee trimmausta itse.

24.10. parturoitavaksi saapui Duffy. Hepun turkki yritetään pitää kunnossa ensi kevään näyttelyjä silmällä pitäen.