Ärripurrit

lauantaina, kesäkuuta 25, 2011

Toukokuun tohinoita

Vappua juhlittiin rauhallisissa tunnelmissa pentulaatikon asukkien kanssa. Ärripurrilan pihassa nähtiin vappuna tällainenkin outo otus.

7.5. Ärripurrilassa väki väheni jälleen, kun jalostuslainamme Sohvi muutti takaisin omaan kotiin. Sohvin viisikko täytti 7 viikkoa, joten äitikoira saattoi huokaista helpotuksesta ja hyvillä mielin jättää pikkuotukset Nasun, Ruutin & Lelun hoiviin.



TK1 Ärripurrin Trulli, om. & ohjaa Jutta Viitanen



14.5. Jutta & Maisa osallistuivat Padasjoella ensimmäiseen tokokokeeseen talvitauon jälkeen. Koe sujui ihan mahdottoman hienosti! Tuloksena 183 pistettä, ALO 1 ja vielä KP kaiken kukkuraksi. Tämä oli Maisan kolmas 1-tulos, joten onnistuneen päivän kruunasi TK1-koulutustunnus. Aivan mahtavaa, niin se ahkera harjoittelu palkitaan :)
Hienoa Jutta & Maisa, olemme teistä niin ylpeitä!

29.5. Ruutin & Legon poika Vauhti vietti 1-vuotis synttäreitään. Iloiset Onnittelut ihanalle ainokaiselle :)


Kuvassa Vauhti on perheenjäsenensä Tepan kanssa Hyvinkäällä ratajuoksutreenien tauolla.

30.5. olin samaisissa, Manssiyhdistyksen järjestämissä treeneissä "kuokkimassa" Ruutin & Rymyn kanssa. Paikalla siis myös Kaarina & Eeva Vauhdin, Plyushin ja Tepan kanssa, sekä liuta nopsajalkaisia mansseja omistajineen. Treenit veti Vuorelan Lotta, jonka johdolla on treenailtu ennenkin.

Ruuti juoksi tuttuun, luotettavaan tapaansa sen minkä kintuillaan pääsi ja pöllytti vieheen maalissa kunnolla. Tällä kertaa myös Rymy teki ihan kelvolliset juoksut... viime vuonnahan se innostui RotuRacessa heppailemaan ihan omiaan :)

Jännittävintä oli nähdä Vauhti radalla ensi kertaa. Olisiko pojalla äidin vai isän "juoksugeenit"? Mutta ei syytä huoleen, ihan on Vauhti äitinsä poika, mitä vauhtivaroihin ja saalistusviettiin tulee. Ja äitiinsä on tullut ääniefektejä myöden... molemmat spurttaa radalle kimeän ajohaukun kanssa ja epätoivoista huutamista kestää kalkkiviivoille asti. Mahtaisiko tämä kaksikko kulkea radalla vielä lujempaa, jos älyäisivät käyttää vähemmän voimavaroja turhaan huutamiseen :)


Vauhti vauhdissa

Juoksutreenikuvat on Heli Lasasen. Kiitos Helille kivoista kuvista!

Tiina on ahkeroinut Legon kanssa näyttelykehissä koko kevään. Nuoriherra on miehistynyt kovasti, mikä näkyy tuloksissakin. Legon handlauksesta on vastannut Tiina tai Riina, jonka luotsaamana tanskalaisheppumme on usein "ihan liekeissä" :) Kiitos molemmille taitaville handlereille ja Tiinalle erityisesti Legon kunnossapidosta! Kelpaa täällä kotikatsomossa tuloksia ihastella...



9.4. Vaasa VAK3 SA, 22.4. Lahti PU2 VACA, 7.5. Tampere PU2 VACA, 14.5. Rauma PU4, 22.5. Somero PU2, 28.5. Helsinki PU3 ja 29.5. Tuuri PU1 ROP






Suru-uutisiakin on Ärripurrilaan kasvateista kantautunut:


19.3. menehtyi tapaturmaisesti Ärripurrin Tankero, "Helmut" (s. 12.10.2006)


16.4. ikiuneen autettiin vakavasti sairastunut Ärripurrin Ähäkutti, "Nelli"


(s. 16.1.2005)


Rauhaisaa unta rakkaat.


Omistajilleen toivotaan paljon voimia ja lämpimiä & lohdullisia ajatuksia.