Ärripurrit

lauantaina, toukokuuta 26, 2007

Ruuti kesäsiirtolassa

Latvian matkan ajan Muumi oli hoidossa (hermolepäämässä) vanhempieni luona ja Ruuti Raparperilässä, jossa olikin varsinainen karvahaalareiden kesäsiirtola. Kuuden oman koiran lisäksi Raparperilän elämää sulostutti kaksi hoidokkia ja vierailulla olleet 3 vihikoiraa. Laumassa oli neljä alle vuoden vanhaa otusta, joten riehulaa riitti kiitettävästi... Kuvissa nuoriso-osasto vauhdissa =)

Melkoisia villikoita on kaikki nämä neljä ala-ikäistä, mutta Ruutin & Frekin ralli jatkui vielä silloinkin, kun muilla toheltajilla jo mopo hyytyi. Adhd-kaksikko ei malttanut oikein nukkuakaan, koska riehulointi on niin lystiä. Nukkuahan ehtii aina myöhemminkin =)

Jotain älliä riehuloilla sentään on päässä, sillä lauman vanhimmat älyttiin jättää rauhaan. Tässä nuoriso-osasto seuraa 11-vuotiaan Riinan touhuja kunnioittavan välimatkan päästä.

Ruuti on valtavan ihastunut kaikkiin ruttunaamaisiin lajitovereihin, mutta Freki oli aivan erityisen ihku. Freksusta taisi tulla Ruutin ensirakkaus...... *huoks*

Hempeillä ehtii kuitenkin vain hetken. Sitten pitää taas jo vähän kaahata. Ja joskus löytyy jotain jännää, mitä pitää tarkemmin tutkia ja kaivella.
Kyllä maalla on mukavaa! Ei siellä ehdi pikkukoiralle yhtään koti-ikävä tulla.
Tosin, Nasu-äidin jälleennäkemisestä Ruuti meni ihan sekaisin, mutta mammasta ei tuntunut olevan niin väliä. Villikko piti pakata autoon väkisin ja luvata, että kesytöntä maalaiselämää Raparperilän laumassa pääsee viettämään toistekin... Toivottavasti?
Molempiin sijaiskoteihin suurkiitokset koirien hoidosta! Ja Hannalle ihan erityiset kiitokset (taas kerran) upeista kuvista!!(kuvat Hanna Siikaniemi)

1 Comments:

  • At 7:57 ip., Blogger raparperit said…

    Pääseepääsee mut sä tulen ensin hetkeks pyörittään tät meijän tivolia!

     

Lähetä kommentti

<< Home