Ärripurrit

lauantaina, heinäkuuta 07, 2007

Äidin poika

Tänään oltiin Nasun & Duffyn kanssa Lammilla ryhmänäyttelyssä. Myös Ruuti oli ilmoitettu, mutta se sai jäädä karvattomana kotijoukkoja vahvistamaan. Kyseessä oli Duffyn ensimmäinen näyttely, joten liikkeellä oltiin harjoitus- ja retkeilytunnelmissa. Duffy esiintyi kuitenkin hienosti ja näytelmät sujui muutenkin yli odotusten.
Viimeksi näin Duffyn huhtikuussa ja tässä välissä pikku-ukko on muuttunut hirmuisesti edukseen. Duffysta on kasvanut kovasti emänsä näköinen ja oloinen koira. Naamassa olen näkevinäni jonkin verran isäkoiraa, mutta olemukseltaan ja mittasuhteiltaan on ilmetty emänsä. Hauska heppu jokatapauksessa ja erittäin onnistuneesti tavoille opetettu, josta suuri kiitos omistaja-Hannalle =)

Poika & Äiti
Lammi 07.07.07, tuomari Ritva Raita

Nasu (Teelikan Mukula) VAL ERI1, PN1, VSP

"Kaikin puolin erinomaisesti liikkuva narttu. Esitetään erinomaisessa kunnossa. Hyvä, ilmeikäs pää. Nätit korvat. Hyvä ryhti ja ylälinja. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä kunto. Liikkuu kaikinpuolin hyvin."


Lammi 07.07.07, tuomari Päivi Eerola

Duffy (Ärripurrin Teletappi) PEK1, KP, VSP-PENTU

"Lupaava urospentu. Hyvin miellyttäväilmeinen, lupaava pää. Hyvä ylälinja. Oikeat mittasuhteet. Tasapainoiset kulmaukset ja liikkeet. Lupaava karvanlaatu. Tempperamentikas. Esitetään edukseen."

Duffy, om. Hanna Raijas, Hki

(kuvat Oona Hänninen)

1 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home