Ärripurrit

sunnuntaina, kesäkuuta 15, 2008

RotuRace 2008

Mokka

Eilen juostiin Hyvinkäällä neljäs RotuRace, johon cairnijoukkue Kilttikansan Kivikovat osallistui jo neljättä kertaa =)
Mukana karkeloissa oli kaksi muutakin cairnijoukkuetta Ärripurrit sekä Luolamiehet & Lady. Miniluokkaan oli ilmoitettu valtava määrä joukkueita, peräti 57. Tässä sakissa oli sellaisia menijöitä, että cairnit jäi ilman suurempaa menestystä. Moni cairneista paransi viime vuotista aikaansa, mutta sekään ei riittänyt tällä kertaa.
Joukkueiden sijoitukset:
11. Kilttikansan Kivikovat (Mokka, Pösö, Nasu & Ruuti)
16. Ärripurrit (Maisa, Duffy, Toivo & Hirmu)
28. Luolamiehet & Lady (Mosse, Topi, Siiri & Väinö)
Sijoituksia tärkeämpää on kuitenkin osallistuminen ja hienot suoritukset, joita nähtiin ihan jokaiselta cairnilta. Kukaan ei haahuillut radalla omiaan, vaan kaikki 12 karvahaalaria saalisti viehettä tosissaan maaliin asti.
Yhtä mukavaa kuin itse kisaaminen, oli päivän sosiaalinen anti. Oli hauska tavata muita cairnisteja ja viettää kesäpäivää yhdessä. Erityisen hauskaa oli nähdä kasvattejani, joita tapahtumaan osallistui 4. Alunperin mukana piti olla viideskin ärripurri, mutta onnettomien sattumusten seurauksena Aapolta jäi tämä kisa väliin. Aapoa paikkaamaan tuli vasta 10-kuinen kimppacairnimme Hirmu, joka ei ollut treenannut tai edes nähnyt viehettä. Hirmu hoiti osuuteensa kuitenkin tyylikkäästi ja maaliin päästyään juoksi näytösluontoisesti vielä takaisin lähtöön =)
Tulokset ja joukkuekuvia lisään tänne myöhemmin.
Kiitos kaikille mukana olleille ihanasta päivästä! Ihan erityinen kiitos McPippanilan Tiinalle, joka jaksoi kaukaa Maskusta asti tulla meitä kannustamaan.
Pösö
Nasu

Ruuti

(kuvat: Sanna Paasivirta / Kepeä Taival)


1 Comments:

  • At 6:37 ap., Blogger raparperit said…

    eihän toi oo mitää juoksemista ..toihan on lentämistä ;)

     

Lähetä kommentti

<< Home