Ärripurrit

torstaina, lokakuuta 29, 2009

20-vuotis juhlintaa

Lauantaina 17.10. Ärripurrilassa vietettiin 20-vuotis juhlia.
Yhteistuumin Jutan kanssa päätettiin järjestää vähän juhlavammat synttärit, kun sisarusparit Mokka & Nasu täyttää lokakuussa 7 vuotta ja toiset siskoksemme Maisa & Ruuti 3 vuotta. Ärripurrilan matikallakin tämä tekee yhteenlaskettuna komeat 20 vuotta.
Jutta on tämän vanhemman sisarusparin kasvattaja ja minä sen nuoremman. Ja Nasu on viimeksi mainittujen äityli. Onhan siinä aihetta juhlaan, eikös!
Juhliin oli kutsuttu tietysti Maisan & Ruutin isäkoira Pösö, sekä muutama muu koirakaveri. Ihmisvieraitakin oli, muiden mukana myös Luumin Pirjo, joka on kasvattanut Jutan kantanartun ja on näinollen kaiken tämän ihanuuden alku & juuri =)

Juhlissakin pitää syödä hyvin, että jaksaa! Ja syöminen on ihanaa =) Koirajuhlissa tarjotaan tietysti cairninkuvalla koristeltua käpykakkua, koirasten mutakakkua, cairnin ja luun mallisia pipareita ym aiheeseen sopivia herkkuja. Koirille on tottakai ihan oma säilykelihalla, kermaviilillä, koirankekseillä, lihapullilla ja nakeilla höystetty täytekakku.

Sulassa sovussa kaikki 8 koiraa nautti juhlapöydän antimista takapihalla. Kuvassa urakoi lautasta tyhjäksi yksi juhlakaluista, Maisa.



Koirilla oli lystiä, kun ne touhusivat pihalla isona laumana. Kaiken hippaleikin, riekkumisen, lahjojen avaamisen ja ylensyömisen jälkeen juhlakalut oli aivan pyörryksissä illalla. Nasu & Ruuti kellahtivat sänkyyn jonossa ja eivätkä hievahtaneet koko iltana. Onnistuneet kekkerit siis.
Kiitos kaikille mukaville vieraillemme! Oli ihana nähdä ja juhlia yhdessä =)