Ärripurrit

torstaina, toukokuuta 27, 2010

Treffeillä Uimalassa

Lelu & Muumi uimakoulussa


20.5. Nasu & Lelu pääsi Hyvinkäälle koirakylpylään uimaan Koirasen koiruuksien ja Muumi-mamman kanssa. Ruuti hengaili mukana turistina, sitä ei päästetty enää masuasukkien kanssa altaaseen.
Lelun Muumi-äiti oli uimalassa, ja yleensäkin uimassa, elämänsä ensimmäistä kertaa. Uittajan avustuksella ne opettelivat yhdessä parempaa uimatekniikkaa. Oli liikuttavan näköistä, kun äiti & tytär uivat kylki kyljessä ja tsemppasivat toisiaan. Lelu on harjoitellut jo useamman kerran ja sillä uinti alkaa vähitellen sujua. Muumillakin oli kovaa yritystä, mutta peräsin silti vähän rikki tai hukassa... Aina tilaisuuden tullen se ui ympyrää tai nosti takajalat pinnalle ja kellahti kyljelleen =)
Noooh, harjoitus tekee mestarin ja yritystä ainakin oli, sillä Muumi oli aika väsy ryömiessään altaasta ylös.
Koirasen Pösö & Mosse uiskentelivat kuin vanhat konkarit. Pösö tosin ei vapaaehtoisesti mene altaseen, mutta ui mielellään ja hyvin, kun se on sinne saatu =)
Ja vesipeto Nasu hyppeli tuttuun tapaansa kolmen metrin loikkia altaaseen ja ui tauotta niinkauan, kuin annettiin uida. Nasu rakastaa vettä ja ottaa hommasta aina ilon irti.

Kiitos mukavasta seurasta Tuulalle, Annelle & Jarille sekä koiruuksille. Ihan erityisen mukavaa oli se, että saatiin houkuteltua Muumi & Tuulakin uimareissulle mukaan. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa!

Muumi porskuttaa

(kuvat: Juhani)

2 Comments:

  • At 12:10 ap., Blogger Kaarina said…

    Hyvä pikku-uimarit, etenkin Muumi :)

     
  • At 5:38 ip., Blogger Unknown said…

    Ihanaa oli ja arvaat varmaan että mainontaa olen hommasta tehnyt oikein urakalla =) koskahan joku sanoo, että riittää jo, uskotaan että oli kivaa uimalassa =) Ja varmasti mennään uudelleen!!!! Kiitos Sari kutsusta!
    Muumi nukahti heti autoon, juuri ja juuria jaksoi köpöttää autosta kotiin (matkaa ehkä 10 metriö) ja kellahti saman tien yöpuulle ja aamullakin vielä sinnitteli "joko pitää nousta ylös" -katseella.

     

Lähetä kommentti

<< Home