Ärripurrit

keskiviikkona, marraskuuta 25, 2009

Pojat on poikia

Viikonloppuna Pösö kävi onnistuneesti riiaamassa uutta morsmaikkua länsirannikolla. Pikkupösöjä on siis edelleen toivomuslistalla.
Muutamaa viikkoa aikaisemmin koiraherra kävi Annen kanssa pelastushakukokeessa - mikälie mokoma koe oikealta nimeltään onkaan. Koe oli sujunut varsin mallikkaasti... lähes loppuun asti. Pösö etsi hyvin, työskenteli hyvällä motivaatiolla, ilmaisi maalimiehen hyvin ja sitten... meni ja nuoli maassa makaavan maalimiehen naaman. Suoritus hylättiin koska maalimieheen ei saa koskea. Ei vaikka lähestymistapa olisi kuinka hyväntahtoinen.
Pösö on pusukone, joka rakastaa kaikkia ihmisiä. Eihän semmoinen voi tajuta, ettei maalimiehen naamaa saa lopottaa. Epäreilua - mutta elämä on =)

Nuoriherra Lego puolestaan kävi maanantaina silmä- ja polvitarkastuksessa ja on niiltä osin todistetusti terve. Näin ollen Legokin toivottavasti pääsee neitejä riiaamaan, kunhan vielä hieman varttuu. Tanskantuliainen on kovin aktiivinen ja omatoiminen heppu, jonka harrastuksiin kuuluu kodin stailaaminen uuteen uskoon ym pikku askareet. Viimeisin tempaus on inventaario Tiinan lompakkoon, jonka yhteydessä meni kolikot, ajokortti ym rahapussin sisältö. Ja se itse rahapussikin. Lego fanittaa myös japanialaista telsusarjaa "Reikä seinässä" ja on toteuttanut ohjelmaa omassa kodissakin.
Kukaan ei ilmeisesti ole muistanut kertoa Legolle, että cairnit ei tee tihutöitä.

1 Comments:

  • At 10:51 ap., Blogger Tiina said…

    Pösöllä on "sukuvikana" tuo lopottaminen, joka vaivaa siskolikkaakin ja muistaakseni on periyttänyt sitä lapsosilleenkin ;) Ei sitten taida tulla niistä etsijöitä... Epistä - toinen yrittää olla ystävällinen ja lohduttaa kun kadonnut on löytynyt, ja "haukut" saa palkakseen =O

    Nyt Lego odottaa malttamattomana että pääsee leikkisedäksi... kiljuu pentulan portin takana kuin mikäkin syöjätär - saa nähdä montako niistä säilyy hengissä, kun Lego pääsee leikittämään, oh-ou

     

Lähetä kommentti

<< Home