Ärripurrit

keskiviikkona, joulukuuta 16, 2009

Luolakokeilua


Keskiviikkoiltana 2.12. suuntasimme nenät kohti Ruotsinpyhtään luolakoetta. Jutta oli ilmoittanut Maisan ekaan kokeeseen ja kasvattaja änkesi itsensä luonnollisesti reissuun mukaan. Odotukset oli... jos ei korkealla, niin ainakin sekavat =) Edelliset treenit oli menneet Maisalla ihan loistavasti, mutta huonoksi onneksi sillä alkoi juoksu juuri kokeen alla.
Maisa sai kuitenkin luvan osallistua kokeeseen viimeisenä koirana. Ja kyllä niitä koiria riittikin! Maisan suoritusvuoro oli joskus yöllä, klo 22 jälkeen. Koiria oli kokeessa paljon ja tuomareitakin kaksi, joten ilta venyi todella pitkäksi.
Ja niinhän siinä sitten kävi, että hormoonitoiminta sekoitti neitokaisen pään niin, ettei se tahtonut tehdä oikein mitään. Tyhjänluolan tarkastus meni plörinäksi, joten varsinaiseen kokeeseen ei päästy ollenkaan. Tuskinpa siis enää toiste lähdetään juoksuisen kanssa yrittämään koetta...
Kaikesta huolimatta, olen niin ylpeä Maisasta & Jutasta, että on edetty tähänkin asti! Ei ole ole helppo laji, eikä itsestäänselvää touhua, vaikka koira osoittaisi riistaviettiäkin.
Ja vaikkei Maisa mennyt luolaan, niin kävihän sisko sentään loukussa samana päivänä =)=)