Ärripurrit

maanantaina, helmikuuta 08, 2010

Takaisin ajassa joulutunnelmiin

Joulu oli ja meni, eikä sen vietosta sen kummemmin näin jälkikäteen ole raportoitavaa. Johan täässä uutta joulua jo odotellaan... =)
Täytyy kuitenkin todeta, että pitkästä aikaa joulu tuntui Ihan Oikealta Joululta. Sitä se teettää, maalaismaisema ja omakotitalo-oltavat. Ihanaa fiilistelyä koko joulu.


Karvahaalarit oli joulunvietosta ihan innoissaan ja lahjoista erityisesti. Ja kyllä ne lahjoja saikin! Määrästä päätellen ovat olleet huomattavasti isäntäväkeään kiltimpiä.

Tosin täydellinen kilttinäolo on Ruutille vähän vaikeaa. Ruutin mielestä joulun viettoon kuuluu oleellisesti jouluaskartelu. Niinpä ärripurrilassa saatiin tänäkin vuonna nauttia koiramaisen jouluaskartelun tuotoksista.
Tällä kertaa kaikki joulutontut säästyi Ruutin pahoinpitely-yrityksiltä. Karvaisen askartelijan upouusi aluevaltaus oli joulukranssit.
Hempeissä tunnelmissa päätin ulottaa koristelut pihalle asti ja laittaa jouluiset kranssit koira-aitauksen porttien kaunistukseksi. Joulukiireiden keskellä väsäsin kaksi punaisin nauhoin & rusetein koristeltua kranssia, jotka tyytyväisenä ripustin portin ulkopuolelle koirien ulottumattomiin... josta toinen kranssi hävisi parissa minuutissa ja toinen vähän myöhemmin.
Portti unohtui hetkeksi auki ja salamana Ruuti päätti tuunata typerät kranssit mieleisekseen. Myöhemmin kranssinraadot löytyi pihalta ja syyllinen oli helppo todeta partakarvoihin jäätyneiden todisteiden perusteella.
Yllä Ruutin riisuttu versio joulukranssista.